Snedkergården udfører alt inden for tømrerfaget

I over 40 år har vi hjulpet danskere med mange forskellige tømreropgaver i Vejen, Kolding, Esbjerg og resten af Danmark. Et af vores kendetegn er høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har stor respekt for den opgave du skal have løst og tager os altid god tid til at få en grundig snak med dig om dine ønsker.

Snedkergården er behjælpelig, hvis du mangler en tømrer nær Vejen, Kolding eller Esbjerg – ja, faktisk også alle andre steder i landet. Men vores hovedkontor ligger i Brørup, og vi har derfor stort kendskab til nærområdet. Vi har over 20 ansatte hos Snedkergården og kan derfor klare både små og store tømreropgaver.

Hos Snedkergården kan vi hjælpe dig med fag- og hovedentreprise i Vejen, Esbjerg, Kolding og resten af landet

Vi laver gerne et individuelt tilbud til dig på hovedentreprise til privat bolig. Vi sigter altid efter at give dig den bedste løsning, når vi udfører tømrerarbejde. Derfor tager vi os af al tømrer- og snedkerarbejde, når vi står for hovedentreprise. Vi har rigtig gode samarbejdspartnere i form af andre håndværkere, som hjælper med at udføre forskellige håndværksmæssige opgaver den byggetekniske proces. Kendetegnet for vores samarbejdspartnere, uanset om det er arkitekter, murere eller ingeniører, er at de leverer høj kvalitet og har stor teknisk viden om hver deres område. Det mener vi skaber det bedste resultat for dig.

Som tømrer kan vi hjælpe dig med:

  • Tømrer- og snedkerarbejde
  • Industri- og landbrugsbyggeri
  • Renovering, ombygning og tilbygning
  • Vinduer, døre, glas og gulv
  • Inventar til bygninger
  • Hovedentreprise på bygninger
  • Tømrerarbejde på erhvervsbygninger og industri

Vi laver individuelle parcelhusbygninger til dig

At skabe drømmeboligen til hele familien kan være et af de helt store byggeprojekter i livet. Hos Snedkergården har vi siden 1998 specialisteret os i individuelle parcelhusbygninger til danske familier. Vi kan hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet. Har du påbegyndt plantegninger, hjælper vi dig gerne i mål med byggeprojektet. Vi har stort kendskab til alt fra lavenergihuse til træhuse og murermestervillaer. Vi kan også være behjælpelige med at tegne nye huse fra bunden.

For os er det vigtigt, at du føler en stor tillid til vores håndværk under hele byggeprocessen. Vi forsøger altid at skabe nærvær, holde hvad vi lover og tage os god tid til at få styr på alle processer, så du føler dig fortrolig med, hvad der kommer til at ske i byggeperioden. Du skal ikke være bekymret for uforudsete udgifter, da alle vores tilbud altid rummer stor gennemsigtighed. Vi gennemgår altid tilbuddet med dig, før vi begynder vores tømrerarbejde.

Vores Byg Garanti er din tryghed, når vi udfører tømrerarbejde for dig i Vejen, Esbjerg, Kolding og resten af Danmark

Får du udført tømrerarbejde af Snedkergården, er du dækket af Byg Garanti. Det vil sige, at du er sikret et økonomisk erstatningsbeløb som privat forbruger, hvis der opstår byggefejl – både skjulte og synlige. Synlige byggefejl dækkes i tre år, mens skjulte byggefejl er dækket af garantien i ti år. Du kan få erstattet op til 100.000 kr. ved hver byggesag. Det er din sikkerhed, når du er kunde hos os. Vi arbejder altid ud fra at levere tømrerarbejde af høj kvalitet, men vi vil også gerne sikre dig, hvis der imod al forventning opstår fejl på byggemateriale eller udførelse.