Snedkergården er din garanti for en professionel renovering

Renovering i Esbjerg, Kolding og resten af landet? Vælg Snedkergården – hos os er du i trygge hænder. Snedkergården blev allerede etableret i 1973, og har igennem årene hjulpet både private boligejere og virksomheder, med forskellige renoveringer og har desuden lavet renoveringer af historiske bygninger og kirker. Det kræver stort kendskab til tømrerfaget og ikke mindst, hvilke typer renoveringer der kan lade sig gøre. Hos Snedkergården kan vi håndtere både store og små renoveringer. Snedkergården udfører renoveringer i Esbjerg og Kolding, men mangler du hjælp til en renovering i en anden by, tager vi gerne en snak med dig. Vi har base i Brørup og dækker derfor et stort område af Jylland med vores tømrerarbejde inden for renovering.

Vi tilbyder renoveringer i Esbjerg, Kolding og resten af landet af:

  • Private boliger: Vi har god erfaring med køkkenrenovering, udskiftning af døre, gulve og vinduer. Vi laver tagrenoveringer og ombygger gerne store dele af bygninger. Vi renoverer også sommerhuse og lejligheder. Uanset hvilken renovering du ønsker at få foretaget, tager vi altid en grundig dialog med dig om dine behov. Vi tror på, at det er vigtigt at tage sig god tid og give dig en grundig forståelse af renoveringsprocessen, så vi får skabt et tilfredsstillende resultat.
  • Historiske bygninger og gamle kirker: Vi har stor respekt for gamle bygninger og den bagvedliggende historie. Får vi til opgave at renovere en gammel kirke fra det 12. århundrede, skal gamle håndværksmæssige teknikker tages i brug. Og dem har vi godt styr på. Vi kigger altid grundigt på gamle tegninger, før vi foretager renoveringer. Vi har specialværktøj til rådighed, som kan bruges til at renovere gamle spær, fornye stråtage og udføre bindingsværksrenoveringer.
  • Plejehjem, børnehaver og boligforeninger: Igennem årene har vi udført renoveringer for både offentlige og private foreninger og institutioner. Vi kan hjælpe med nye kviste, tagrenoveringer, nye køkkenelementer, badeværelserenoveringer og ikke mindst totalrenoveringer.
  • Stormskader og vandskader: Med vores omskiftelige vejrforhold i Danmark oplever flere af vores kunder at blive udsat for enten kraftige stormskader eller vandskader ved skybrud. Snedkergården kan være behjælpelig med hovedentreprise, men også mindre reparationer udført af vores kompetente tømrere.
  • Hovedentreprise af bygninger: Snedkergården har mange gode samarbejdspartnere i forbindelse med store renoveringer, hvor vi udfører hovedentreprise. Du er altid velkommen til at foreslå murerfirmaer, VVS’ere eller entreprenører, som du ønsker, vi skal indgå et samarbejde med, når vi skal udføre hovedentreprise. Vi er altid interesserede i, at vores samarbejde skal gå godt, og vi kan afslutte et byggeprojekt lige så godt, som vi startede processen op. Det er vigtigt for os at lave en totalløsning, som lever fuldt op til dine forventninger.

Når vi varetager din renovering i Kolding, Esbjerg og resten af landet

Inden vi indgår en aftale med dig, vil vi rigtig gerne have et indledende møde. Vi tager gerne ud til dig og hører om dine ønsker til renovering. Vi kan være behjælpelige med at fremskaffe tegninger på din bygning og derefter udforme et personligt tilbud til dig.

Et af vores kendetegn er, at vi altid tager os god tid til vores kunder. Det synes vi skaber det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Indgår du et samarbejde med os, kan du forvente:

  • Stor forståelse for din situation, hvor vi lytter til, hvilke renoveringer du ønsker at få udført. Det er vigtigt for os at skabe tryghed omkring hele byggeprocessen.
  • Når vi har lavet renoveringsarbejde, efterlader vi altid stedet pænt og rent. Omhyggelighed kendetegner vores håndværkere. Vi løber ikke fra vores ansvar, og vi holder, hvad vi lover.
  • Vi gør os umage med at fortælle dig, hvornår du kan forvente dit arbejde bliver udført, og hvornår vi regner med at være færdige med renoveringsprocessen. Vi arbejder med stor gennemsigtighed, så du ved, hvor du har os i renoveringsforløbet.
  • Godt håndværk fra et firma der har været i tømrer- og snedkerbranchen i mere end 40 år.

Referencer: