Hvem er vi?

Det er med stor glæde, at vi Britta og Frede H. Knudsen kan meddele, at vi har overdraget vores virksomhed til Snedkergården A/S, som ejes af vores søn og svigerdatter Sara og Peter H Kjærgård Knudsen.

Vi, Britta og Frede vil gerne takke for mange års godt samarbejde. Det har været 42 år med fokus på høj kvalitet og nærhed til kunderne, leverandører og ansatte. Vi giver med ro i sindet Snedkergården videre til vores søn og svigerdatter, der vil føre virksomheden videre i samme ånd.

Vi, Sara og Peter ser frem til et fremtidigt godt samarbejde. Det glæder os, at Britta og Frede, har valgt at forsætte i virksomheden. Vi håber, at vi med Snedkergården A/S vil blive mødt med den samme tillid, som Britta og Frede er blevet og vi vil gøre vores bedste for at leve op til den.

Generationsskiftet er med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2015.

Vi tæller i dag ca. 20 ansatte, der i en kombination af erfarne håndværkere, lærlinge og indehavere gerne udfører dine byggeprojekter – med godt og solidt håndværk.

Vores medarbejdere danner fundamentet i vores firma ved altid at være parate til nye udfordringer. Den korte vej mellem ansatte og indehavere ser vi bl.a. som en af vores virksomheds store fordele, hvilket kommer kunden tilgode.

For os er kunden og dennes tilfredshed med vores arbejde meget vigtigt. Vi møder altid vores kunder med en selvfølgelig respekt for deres tid og den opgave, der skal løses. Vores kundeliste tæller både private, virksomheder og det offentlige.

Se vores Brochure

Værdigrundlag

  • Ordholdenhed – vi holder,
    hvad vi lover
  • Klare og reelle forhold
  • Gensidig tillid i byggeprocessen

Vi samler på glade og tilfredse kunder, og derfor gør vi alt for at leve op til kundens forventninger.

Vi er medlem af Byg Garanti

Et økonomisk sikkerhedsnet
Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i tre år for synlige fejl og ti år for skjulte fejl.

Energivejlederen

Peter er uddannet energivejleder, og vi tilbyder derfor vejledning indenfor klima og energi når det kommer til byggeprojekter.