Et gammelt håndværk vi med stolthed vedligeholder

Søger du en snedker i Esbjerg, Kolding eller et andet sted i landet? På vores snedkerværksted i Brørup kan du få lavet stort set alt inden for snedkerarbejde. Vi har stor respekt for gamle træsorter, møbeldesign og det gode håndværk. Med spånhøvl, stemmejern og sav er det muligt for os at løse komplekse snedkeropgaver.

Da Snedkergården blev etableret tilbage i 1973, var et af vores kendetegn stor kærlighed til det gode håndværk. Og det har vi holdt fast i lige siden. Vi har gennem årene udført mange snedkeropgaver i området mellem Kolding og Esbjerg. I vores snedkerværksted finder du ingen masseproduktion. Vi har stort fokus på de individuelle snedkersager. Vi tager kærligt imod specialordrer. Kom forbi vores snedkerværksted, hvis du har gamle møbler eller andre ting, som kræver snedkerarbejde.

Mangler du en snedker i Kolding, Esbjerg eller et helt tredje sted? Vælg Snedkergården – Hos os får du kvalitet til tiden!

Vores snedkerværksted er stort og alsidigt. Et værksted hvor der er mulighed for at arbejde med en flot finish og små detaljer, som giver dét ekstra til dit møbel. Har du gamle vinduer, som trænger til en kærlig hånd? Vi restaurerer gerne gamle vinduer. Vi kan fremstille vinduesprofiler i træ, hvor vinduet holdes i den oprindelige stil. Vores snedkerværksted benyttes også til andre snedkeropgaver efter mål og tegninger. Vi henter ofte træ til snedkerarbejde på danske tagværker. Hvis ikke det er muligt at skaffe træ i Danmark, tager vi ofte til Sverige eller Tyskland for at finde træsorter. Vi har gode samarbejdsaftaler med leverandører, som kan hjælpe med at skaffe specielle sorter, som fx valnød, hjem.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Indretning af varebiler
  • Fyldningsdøre efter mål
  • Gamle vinduer
  • Vitrineskabe og gamle reoler
  • Borde og stole der enten af gået i stykker eller trænger til en kærlig hånd

Hvem laver vores snedkerreparationer i Kolding, Esbjerg og resten af landet?

Mød snedker Frede H. Knudsen

Frede er snedker og uddannet fra den gamle skole. Tilbage i 1973 startede han Snedkergården. Frede kan med over 50 års snedkererfaring forene godt håndværk med teknisk snilde. Frede kan samtidig forklare, tegne og bygge nøjagtigt efter dine ønsker. Prisen på snedkerarbejde er individuel, men Frede er dygtig og erfaren. Og ekstremt veluddannet i al slags snedkerarbejde. Han har respekt for møblernes bagvedliggende historie.

Du er altid velkommen til at kontakte Frede og få en snak med ham om, hvilket snedkerhåndværk han skal udføre for dig. Du må også altid komme forbi vores snedkerværksted. En ting kan vi love dig: dit møbel er i trygge hænder hos Frede.

Derfor skal du få lavet snedkerreparationer hos Snedkergården

  • Du kan altid få dit møbel, som du vil have det. Hver snedkerreparation vi laver er altid 100 % kundetilpasset.
  • Indgår du et samarbejde med vores snedker Frede, får du nærhed, en god dialog og stor forståelse for dit møbels historie.
  • Vi laver altid individuelle priser og aftaler på snedkerarbejde. Du vil altid opleve, at vi holder, hvad vi lover. Det mener vi skaber en god tryghed.
  • Vi undersøger altid forskellige tagværker og leverandører for at skaffe præcis det stykke træ, som passer til dit møbel.

Har du brug for en snedker i nærheden af Kolding, Esbjerg eller Vejen er vi klar til at hjælpe dig med dine individuelle behov. Hos Snedkergården kan vi hjælpe med diverse opgaver som snedker, men kan også hjælpe som tømrer med diverse forskellige tømreropgaver i Esbjerg, Kolding, Brørup, Vejen og omkringliggende byer.

Referencer: